Bestuur

Sjirk Bijma

Sjirk Bijma

Positie Voorzitter

Over Mijn naam is Sjirk Bijma. Ik heb de eer (zo zie ik dat ook echt) om het voorzitterschap te mogen invullen. Ik ben getrouwd, heb vier kinderen en woon in Surhuisterveen. Volleybal is echt mijn passie en ik hoop dan ook mijn positieve bijdrage te kunnen leveren in het bestuur van VCS. Daarnaast speel ik in het fantastische heren 3 van onze vereniging. Ook mag ik dames 1 trainen en coachen waar ik erg naar uitzie. Ik ben trots op onze vereniging en met name op de positieve cultuur die er binnen de vereniging heerst. Wij zijn competitief maar ook gezelligheid is erg belangrijk en zit in het DNA van de vereniging. We mogen voor het nieuwe seizoen maar liefst drie nieuwe teams welkom heten namelijk een heren team, een damesteam en een jeugdteam. Fantastisch dat we deze groei kunnen maken. We gaan voor weer een heel mooi seizoen. Sportieve groet!

Gerard Bouma

Gerard Bouma

Positie Secretaris

Over Mijn naam is Gerard Bouma. Ik woon 9 jaar in Surhuisterveen. Ik ben in aanraking gekomen met deze mooie club via het bedrijven volleybaltoernooi. Sinds 2015 ben ik spelend lid in het Heren 2 team, wat aanstaande seizoen Heren 3 wordt. De functie secretaris was al een tijdje vacant en omdat ik al een poos geblesseerd ben, vond ik een bestuurlijke functie wel een goede manier om meer betrokken bij de club te worden. Om eerlijk te zijn zag ik een bestuurlijke functie nooit echt zitten, ik meende dat ik daar geen tijd en energie voor had om dat er nog even bij te doen. De vraag naar vrijwilligers is groot, dat zie je bij veel verenigingen en ik hoop hiermee ook mijn steentje bij te dragen bij VCS. Op naar een fantastisch seizoen!!

Grietje IJtsma

Grietje IJtsma

Positie Penningmeester / Ledenadministratie

Over Mijn naam is Grietje IJtsma en ik ben sinds het seizoen 2014/2015 penningmeester bij VCS. Sinds seizoen 2018/2019 heb ik ook de ledenadministratie op mij genomen. Mijn taken bestaan voornamelijk uit: incasseren van de contributies per kwartaal, factureren van sponsoring en toernooien, betalen van de binnengekomen facturen, bijhouden van de boekhouding, in samenwerking met een accountantskantoor het opstellen van de jaarcijfers en aan- en afmelden van de leden. Mocht je vragen over mijn functie hebben dan ben ik te bereiken op penningmeester@vcssurhuisterveen.nl of ledenadministratie@vcssurhuisterveen.nl.

Gerard de Wind

Gerard de Wind

Positie Seniorzaken

Over Mijn naam is Gerard de Wind. Ik ben 38 jaar oud en woon al mijn hele leven in Surhuisterveen. Volleybal doe ik al een hele tijd, hoe lang? Dan zullen we de boeken moeten raadplegen, want dat kan ik niet met zekerheid zeggen. In ieder geval al 14 à 15 jaar. Ik mag uitkomen in heren 2 van VCS. De functie seniorenzaken zal ik wederom op mij nemen. Je kan me tegenkomen met teambesprekingen en dergelijke. Natuurlijk ben ik ook op volleybalavonden in de hal te vinden. Ik ben dan ook een aanspreekpunt voor allerlei zaken. Dus schroom niet om mij aan het spreekwoordelijke jasje te trekken.

Heike Schaap

Heike Schaap

Positie Jeugdzaken

Over Hoi, mijn naam is Heike Schaap en ik ben sinds het seizoen 2022-2023 lid van het bestuur​. Ik volleybal eigenlijk al zo lang ik mij kan herinneren en ben in 2019 lid geworden van VCS, omdat het gewoon de gezelligste volleybalvereniging is :). Sinds seizoen 2023-2024 ben ik verantwoordelijk voor de jeugdzaken binnen onze (groeiende!) vereniging. Vanuit deze functie doe ik alles wat met de jeugd te maken heeft, zoals de trainingen, de wedstrijdwijzigingen en de teamuitjes. Daarnaast voer ik de teambesprekingen met de jeugdteams. Mijn belangrijkste taak is om aanspreekpunt te zijn voor de jeugd en hun trainers. Dus als je vragen of opmerkingen hebt, trek mij dan vooral aan mijn (trainings)jasje!
 
 
 
E-mail
Info